Hírek

2017.08.22. 19:40

Már a színházban próbálnak a Fehérvár Szépe lányai a szombat esti döntőre

Az utolsó napok izgalmát élik a Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője verseny döntősei - most már a Vörösmarty Színház színpadán. Rovó Tamás táncossal élesben gyakorolják a szombati döntő koreográfiáit. Meglátogattuk őket a színfalak mögött.

Szanyi-Nagy Judit

Teljes koncentrációval figyelt az idei Fehérvár Szépe tíz döntőse Rovó Tamás táncosra, akivel kedden először gyakorolták a koreográfiát azon a helyszínen, ahol majd a döntőre is sor kerül: a Vörösmarty Színház színpadán.

Az izgalmas színpadi próba láthatóan nagy hatással volt a lányokra, a színház elegáns miliője, a rájuk szegeződő reflektorfény, a közönség mélybordó bársonyszékeinek hada ugyanis számukra is újdonság volt. Egy-egy mozdulatnál még keresték a helyüket, amire azonban nem sokáig lesz lehetőségük: a szombat esti döntőn, amelyre megtelik kíváncsi közönséggel a színház, ugyanis már mindennek gördülékenyen kell mennie.

Izgalmas, feszített tempójú próbák várnak az elkövetkezendő napokban a lányokra Fotó: Koppán Viktor

Rovó Tamás az órák hosszat tartó próbák szünetében mesélt a Fejér Megyei Hírlapnak:

- Nagyot léptünk, hisz ma jöttünk be először a színházba. Eddig az Árpád fürdő egyik termében gyakoroltunk. Majdnem készen vagyunk mindennel, már ami a lépéseket illeti. Most tanuljuk meg azt, hogyan kell körbemenni, hogyan használják a lányok a teret és hasonlók - árulta el a táncos, aki Schwartz Dávid énekes Live your life című legújabb slágerére készíti éppen a fürdőruhás koreográfiát. A tehetségkutató döntőse élőben adja majd elő a produkciót a verseny véghajráján, így az egész előadás igazi, élő show lesz, melyben a lányok a főszereplők. Elegáns, nőies műsort és táncot képzelt el Tamás a színpadon, ezt a lányok igyekeznek is minden porcikájukkal közvetíteni a közönség felé.

Ebben lesz segítésükre az a reneszánszruha-próba is, amelyre szintén kedden került sor a színházban. A lányok egy kis időre visszarepülhettek abba a romantikus, nőies korba, ahová a kálozi Szelessné Csizmadia Márta reneszánszruha-tervező repítette őket alkotásaival.

Ezeket a csipkés-bársonyos ruhacsodákat a szépségverseny döntőjének közönsége is megcsodálhatja majd a lányokon, akik tehát augusztus 26-án, azaz most szombaton 19 órakor Székesfehérváron, a Vörösmarty Színházban lépnek színpadra, hogy megküzdjenek egymással az áhított koronáért, dicsőségért, valamint a fantasztikus ajándékokért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!