Hírek

2014.01.07. 14:49

Leugrott a 3. emeletről egy székesfehérvári diák (frissítve)

A fehérvári Árpád Szakképző Iskola belső aulájában egy diák délelőtt kiugrott a 3. emeletről. Súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították a megyei kórházba. Az esetet a rendőrség vizsgálja.

Tribolt Lajos

16:08 A Szent György Kórház központi intenzív osztályának vezetője, Sárkány Ágnes azt a tájékoztatást adta, hogy a 17 éves fiú válságos állapotban van, intenzív terápiát alkalmaznak nála. A család kérésére részleteket a kórház nem közöl.

15:40 Az iskola vezetői a délelőtt folyamán tájékoztatták a diákokat a tragikus eseményről, majd rendkívüli szünetre hazaküldték őket. Az az egy osztály maradt, ahova a diák jár, őket a rendőrök kikérdezték. Úgy tudjuk, az idegenkezűség kizárható, hiszen az esetet mintegy húsz diák látta. Felhívtuk az intézmény igazgatóját, Ábrahám Norbertet, aki a következőket nyilatkozta: „ Egy tanuló sérülésével járó sajnálatos baleset történt intézményünkben a mai napon, fiatalkorú tanítványunk személyiségi jogainak védelme érdekében, valamint a szülők kérését tiszteletben tartva nem áll módunkban bővebb felvilágosítást adni.”. Más forrásból úgy tudjuk, holnap tanítanak az intézményben, ám több pszichológus is segít majd a diákoknak a történtek feldolgozásában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!