Hírek

2015.05.19. 17:42

Fehérvár szépe kerestetik - Május 20-tól jelentkezhetnek az ifjú hölgyek

Székesfehérvár – 2003-ban, Óber László ötletgazda kezdeményezésére indult útjára a Fehérvár Szépe verseny, melynek a Fejér Megyei Hírlap idén már nem csupán főtámogatója, hanem szervezője is.

Buthy Lilla

A kezdetekről és a jövő elképzeléseiről is szó esett a hétfői sajtótájékoztatón, ahol a korábbi versenyzők és szépségkirálynők is feltűntek. Újdonság, hogy idén első alkalommal, a döntő ünnepélyes estéjén megszervezik a Királynők találkozóját is.

Ezen a versenyen nem csupán a szép arc és tökéletes test számít: született királynőt keresnek. Fotó: Koppán Viktor

2015-ben Székesfehérvár önkormányzata megvásárolta Óber László tulajdonostól a Fehérvár Szépe verseny védjegyének tulajdonjogát, és a PLT-vel kötött szerződés értelmében, a nagy múltra visszatekintő verseny főtámogatója és szervezője az elkövetkező tizenkét évben a Fejér Megyei Hírlap lesz. Elekes András a Fejér Megyei Hírlap lapigazgató-főszerkesztője az idei versennyel kapcsolatban elmondta:

- Megőrizzük a rendezvény jellegét, menetrendjét. Ez mára már egy igazi fehérvári brand lett, és országosan ismert versennyé vált. Bebizonyosodott az, hogy ezen a versenyen nem csupán az önmagáért való szépség számít, egy szép pofi, vagy a tökéletes alak. Ennyi nem elég: azok az ifjú hölgyek, akik elnyerték ezt a címet, intelligenciájuk és a személyiségükből sugárzó harmónia miatt is mind méltók voltak rá.

Antal Bettina a 12. Fehérvár Szépe Fejér Megyei Hírlap Királynője is ilyen hölgy: nem csupán szép, de okos is. Most adta le szakdolgozatát a Budapesti Gazdasági Főiskolán, és most logisztikai asszisztensként no, és persze Fehérvár Szépeként dolgozik egy cégnél.

Mától június 19-ig tart a jelentkezési időszak a Fehérvár Szépe Fejér Megyei Hírlap Királynője versenyre. Június 25-én 17 órakor már sor kerül az elődöntőre is, melynek során kiderül, idén kik lesznek azok a szerencsés hölgyek, akik harcba szállhatnak a királynői koronáért. Augusztus 29-én a több hetes, változatos felkészülésük után már a Vörösmarty Színház színpadán sorakoznak fel a lányok, ekkor kerül sor az ünnepélyes döntőre. A gálára az elmúlt évek tizennyolc királynőjét is találkozóra hívjuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!