Hírek

2013.03.07. 08:34

Körözött fiatal lány, pszichiátriai beteg került meg

Fejér megye - Különböző okokból körözött személyeket találtak meg szerdán a rendőrök, körzeti megbízottak.

feol-duol

Sárszentmihályon, a Jankovics utcában igazoltattak egy 19 éves férfit a körzeti megbízottak március 6-án a délelőtti órákban. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfi az FM Szent György Kórház Pszichiátriai Osztályáról távozott engedély nélkül. Ezért a beteget a kórházba visszaszállították és gondozóinak átadták.

Móron a Tábor utcában igazoltattak a járőrök egy 17 éves lányt március 6-án a délutáni órákban. Az intézkedés során a hölgyről a rendőrök megállapították, hogy a Nagykőrösi Rendőrkapitányság körözi eltűnés miatt. A körözöttet a Móri Rendőrkapitányságra állították elő, majd meghallgatását követően édesanyjának átadták az egyenruhások.

Adonyban, a Kossuth utcában a körzeti megbízott igazoltatott egy beloianniszi lakost ugyancsak március 6-án a reggeli órákban. A 34 éves férfiről a rendőr megállapította, hogy a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság körözését rendelte el magánlaksértés vétsége miatt. A körözöttet az Adonyi Rendőrőrsre állította elő az egyenruhás, ahol gyanúsítottként hallgatta ki, majd szabadon bocsátotta - számolt be az esetekről csütörtökön a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!