Hírek

2016.03.15. 19:53

Klecska Ernőt kitüntették

Szabad Sajtó Díjat kapott lapunk munkatársa, Klecska Ernő lapszerkesztő. A díjat ma vette át Tóbiás Józseftől, az MSZP elnökétől.

A szocialista párt által alapított díjat Bombera Krisztina televíziós újságírónak, Galkó Balázs színművésznek és Klecska Ernő újságírónak az 1848-as forradalom kitörésének évfordulója alkalmából kedden adták át Budapesten.

Tóbiás Józseffel, az MSZP elnök-frakcióvezetőjével (b) beszélgeta díjátadón Klecska Ernő és Bombera Krisztina MTI-Fotó: Máthé Zoltán

Tóbiás József MSZP-elnök köszöntőjében kiemelte: a sajtószabadság pontosan megmutatja a társadalom állapotát, és ma semmi ok a magyar sajtó szabadságának ünneplésére. Nem a létező, hanem az óhajtott sajtószabadságot ünnepeljük – fogalmazott. A Fidesz nagyrészt ellehetetlenítette a sajtónak azt a részét, amely nem szolgálja ki. De ez a világ nem tart örökké, innen lehet csúnyán bukni – jelentette ki a szocialista politikus.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!