Hírek

2014.06.09. 16:06

Kikapcsolták közlekedési lámpát Martonvásár központjában (frissítve)

Kikapcsolták közlekedési lámpát a rendőrök Martonvásár központjában. A torlódás csökkentése érdekében rendőri irányítás mellett halad a forgalom.

A Budapest felé tartó forgalom Martonvásár központjában a 7-es úton lévő jelzőlámpás kereszteződésben erősen torlódott, ezért a rendőrség a lámpát hétfőn 17 óra 50 perckor kikapcsolta és rendőri irányítással gyorsítja az autók településen történő áthaladását.

Rendőri irányítás a 7-es főúton Szabadbattyánban is

A Budapest felé tartó forgalom Szabadbattyán központjában a 7-es főúton lévő jelzőlámpás kereszteződésben erősen feltorlódott, ezért a rendőrség a lámpát  18 óra 45 perckor kikapcsolta és rendőri irányítással gyorsítja az autók településen történő áthaladását.

Frissítés: A kikapcsolt jelzőlámpákat  19 óra 35 perckor visszakapcsolták a rendőrök Szabadbattyán központjában, mert nincs tovább szükség a rendőri irányításra. A Budapest irányába tartó forgalom csökkent.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!