Hírek

2017.05.15. 08:08

Lángolt a busz az abai kereszteződésben (frissítve)

Aba – Vasárnap 20.00 óra környékén még füstök csaptak ki az abai kereszteződésben álló buszból.

Szanyi-Nagy Judit

Olvasónk elmondása alapján a Székesfehérvár–Aba–Sárszentágota járaton tűz ütött ki, így az kénytelen volt az abai kereszteződésnél félreállni. Ezt követően gyorsan leszállították az utasokat a járműről, és a sofőr irányításával megkezdődött a lángok eloltása.

Fotó: Varjú József

A történtekkel kapcsolatban megkerestük a busztársaságot is. Pruzsina Alice kommunikációs főmunkatárs elmondta: a busz már a székesfehérvári szervizben van, még tart a vizsgálat, egyelőre nem tudni, mi okozta a balesetet.

Frissítés:

Megkeresésünkre Pruzsina Alice megerősítette: A 63-as főúton Abán, a Rákóczi úti kereszteződésben észlelte a menetrend szerint közlekedő autóbusz vezetője, hogy füst szivárog a motortérből. A járművet leállította, a buszon tartózkodó 20-25 utast leszállította, majd az autóbusz poroltó készülékével eloltotta a motortérben keletkezett, onnan tovább nem terjedt tüzet. Az autóbusz egy 2004-es gyártmányú, csuklós Mercedes típusú jármű, amely az eset után a KNYKK Zrt. székesfehérvári műszaki telephelyére került. A tűz okát még vizsgálják.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!