Hírek

2012.07.03. 10:08

Kiállítás M. Tóth István műveiből

Székesfehérvár - Tombol a nyár, így aztán a Szent István Művelődési Ház sem kínál túl sok programot júliusban. Azért lesz kiállítás, felolvasóest és grafológus is tart előadást.

Szabó Zoltán/Fejér Megyei Hírlap

A házban tegnap tartottak erről tájékoztatót. Jakubek Tiborné  igazgató  mindenekelőtt  köszönetet mondott azoknak, akik a  Bazilikában június 16-án tartott jótékonysági koncerten adományaikkal támogatták a Szent  László terem felújítását.   A programok közül kiemelte Braun  Erika  grafológus  előadását, amely július   11-én, 18 órakor kezdődik.
A művelődési ház munkatársa, Molnár Viktória  a kiállításokról  és   egyéb programokról beszélt.  Már látható  a Szent Cecília teremben Kisné Laczkó Mónika és Kis Szabolcs Mozdulatlan pillanat a gondolat tükrében című természetfotó és vers kiállítása.  A tárlat zárásaként  július   13-án, 17 órakor Kis Szabolcs tart felolvasóestet.   Különleges kiállítást rendeznek a Szent Korona Galériában, Önarcképek és akvarellek címmel.   M. Tóth István  (1922-2006)  Székely Bertalan-díjas festőművész  munkái közül azokat mutatják be, amelyeket a közönség még nem láthatott.  A tárlatot  július 6-án, 17 órakor Fehér László Kossuth-díjas festőművész nyitja meg.  Közreműködik Bobory Zoltán előadóművész és az Alba Regina trió.  A  Szent István Művelődési Ház  textiljáték készítő tanfolyamot is indít,  szeptembertől.  Abban az esetben viszont, ha  igény mutatkozik rá,  a tanfolyam már a nyáron indulhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!