Hírek

2012.11.18. 19:18

Két meccs, két gól, ám hat pont az NB II-ben

Fejér megye - Az NB II-es labdarúgó-bajnokságban a Csákvár hazai környezetben, a Puskás Akadémia Sopronban győzött egyaránt 1-0-ra.

Fejér Megyei Hírlap

Aqvital-Publo Csákvár -Kaposvári Rákóczi II 1-0 (0-0)
300 néző. Vezette: Pintér (Huszár, Király).

Aqvital FC: Gelei - Ambrus, Racskó, Burucz, Ódé  Hajdú, Csordás (Tornyai), Domján - Vinícius, Molnár Cs. (Katona) - Folmer (Rigó). Vezetőedző: Bognár György.

Kaposvár: Horváth - Földes, Major (Kirchner), Vadas, Laczkó - Házi, Fenyvesi, Zmukics, Böröczky (Kuczkó) - Bőle (Horváth), Kovacsevics. Edző: Barna László.

Azt nem mondhatni, hogy helyzetekben gazdag összecsapást láthattak volna a nézők. Aggodalomra csak az adott okot, hogy a 32. percben a vendégek csapatkapitánya, Major megsérült, őt később a mentő vitte el a pályáról. A szünet után jobban játszott a Csákvár, s a 76. percben Burucz megszerezte a 3 pontot érő győztes találatot, 1-0.
- Nagyon passzívan játszottunk, sok helyezkedési  és technikai hibával. Mentünk előre, de igazából színvonalas játék nem alakult ki a részünkről.  Nehezen tudtuk föltörni az ellenfelet, de  azt gondolom nagy erőket mozgattunk meg annak érdekében, hogy a meccset megnyerjük - mondta a lefújás után Bognár György.

Soproni VSE-Puskás Akadémia FC 0-1 (0-0)
700 néző. Vezette: Szilasi (Mohos, Kóbor).  

Sopron: Sásdi - Bognár, Baranyai, Seper, Fazekas  - Pados, Horváth (Fazekas N.), Deme, Balázs (Szabó P.) - Gyánó (Pető),  Szabó L. Vezetőedző: Bücs Zsolt.

Puskás Akadémia: Czirjék - Margitics, Vaszicsku, Aposztolopoulosz, Farkas M. - Tóth, Polonkai - Baracskai (Luque), Szakály (Gajdos), Kleinheisler (Moreira) - Zsolnai. Vezetőedző: Benczés Miklós.

Végig a vendégek uralták a játékot, de a 85. percig kellett várni a győztes gólra, akkor Szakály passza után Zsolnai lőtt 13 méterről a kapuba, 0-1.
- Sokat tettünk a nehezen megszerzett, de megérdemelt győzelemért - nyilatkozta a meccs után Benczés Miklós.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!