Hírek

2016.02.02. 08:51

Két kamion ütközött az M7-esen Sukoró térségében (frissítve)

Az M7-es autópálya kápolnásnyéki csomópontjának közelében két baleset is akadályozza a forgalmat, de csak az egyikhez kérték a székesfehérvári hivatásos tűzoltók segítségét.

Fotó: Molnár Artúr

A Letenye felé vezető oldal 48-as kilométerénél két kamion ütközött össze, az egyikbe egy ember beszorult. A tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálattal közösen a mentési munkálatokat megkezdték, a beszorult embert feszítővágó berendezés segítségével szabadítják ki. Az érintett pályaszakaszt a mentés idejére lezárták.

A faanyagot szállító kamion vezetőfülkéjében rekedt férfit a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával a székesfehérvári hivatásos tűzoltók szabadították ki a roncsok közül. A műszaki mentés részeként a nyerges vontatót a tűzoltódaru csörlőjével a leállósávba húzták. A mentők a kamion vezetőjét kórházba szállították. A cementszállító teherautó sofőrje nem sérült meg.

10:50 Megszűnt a forgalomkorlátozás az M7-es autópályán

A rendőrök feloldották a forgalomkorlátozást. Az érintett útszakasz ismét teljes szélességében járható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!