Hírek

2017.05.19. 11:43

Keresik az igazit! - érthetetlen, miért nincs még nekik...

Gyúró - Nehéz sorsú, utcáról befogott vagy családi tragédia folytán állatvédőkhöz került kutyusokat mutatunk most be.

S. Töttő Rita

A gyúrói állatmentő farmon élő ebek ezúttal nagyobb testű jószágok, amelyeknek azonban mindegyike csodás, kedves lény. Érthetetlen, miért nincs még gazdájuk! Reméljük, most megtalálják az igazit!

Dugó: meghalt a gazdája, szomorú sorsa ezután kezdődött, mivel otthon   ágyban aludhatott. A gyúrói Tordas Zoo gondozói szerint lakásban, kertben egyaránt jól érzi magát. Szereti a kutyákat, cicákat, barátságos, alkalmazkodó, nyugodt 1 éves, ivartalanított kan.

Kis Grofó: a jelenleg a gyúrói állatvédők farmján élő kutyus úgy néz ki, mint egy óriás schnauzer – törpe lábakon! Gondozói szerint nagyon jól kijön más kutyákkal, nagyon barátságos, ragaszkodó, vicces 5 éves, ivartalanított kan kutyus.

Mázli, a fajtatiszta mudi most bemutatott társaival együtt a gyúrói Tordas Zoo állatmentő farmon él. Az 5 éves, ivartalanított kan, Mázli  kedves, barátságos, jó házőrző. Imádni fogja leendő gazdiját, akit, reméljük, segítségünkkel megtalál!

Alonso: szuka kutyus mellé ajánlják a Tordas Zoo állatmentő farm gondozói, akik szerint a  hatalmas méretű, hatalmas szívű, kedves, barátságos, szófogadó 5 éves, ivartalanított kan kutyust méretei miatt kertben érdemes tartani.  Jó házőrzőnek is bizonyult.

Missis: Az elején bizalmatlan volt a Tordas Zoo gyúrói gondozóival, de mint kiderült,  akit a szívébe zár, örök barátja és társa lesz. Lakásban, kertben is jól érzi magát, jól alkalmazkodik, kijön más kutyákkal, nem tolakodó, jó házőrző 1,5 éves ivartalanított szuka.

Helena: a Tordas Zoo-ba kerülése után hamar kiderült, hogy a többi gyúrói  kutyával jól kijön. Gondozói szerint igen barátságos, szereti a gyerekeket, ám mindemellett jó házőrző és  nagy mozgásigényű ez a  2 éves, ivartalanított szuka kutyus.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!