Hírek

2016.06.27. 07:05

Ittas vezetés és hamisítás Fejér megyében

Alcsútdoboz közelében, a 811-es számú úton ellenőrizték a járőrök 2016. június 26-án délelőtt egy segédmotor-kerékpár vezetőjét, aki bukósisak nélkül közlekedett járművével.

A rendőrök az intézkedés során megállapították, hogy a férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, hitelt érdemlően igazolni nem tudta magát, illetve a vele szemben alkalmazott alkoholszonda is pozitív értéket mutatott. A 48 éves férfit a helyszínen elfogták és a pontos személyazonosságának megállapítása végett a Bicskei Rendőrkapitányságra előállították. Az ügyben járművezetés ittas állapotban vétség gyanúja miatt büntetőeljárás indult. A férfival szemben az elkövetett szabálysértések miatt is eljárást indítottak a rendőrök.

A járőrök Gárdonyban, a Szabadság úton ellenőriztek 2016. június 26-án hajnalban egy személygépjárművet és annak vezetőjét. A rendőrök az intézkedéskor megállapították, hogy az autó motorterében az alvázszám körül köszörülés és hegesztés nyomai találhatóak. B. Jánost a helyszínen elfogták és a Gárdonyi Rendőrkapitányságra előállították, ahol egyedi azonosító jel meghamisítás bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!