Hírek

2016.08.28. 06:35

Ittas vezetés és baleset Fejér megyében

Az elmúlt 24 órában öt esetben intézkedtek a rendőrök ittas járművezetővel szemben, közülük ketten közlekedési balesetet okoztak.

Egy 21 éves nagydorogi férfi 2016. augusztus 27-én reggel Székesfehérváron, a Berényi úton okozott anyagi káros balesetet, amikor megfordulása során Mercedes típusú gépkocsijával egy szabályosan közlekedő Fordnak ütközött. A vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2016. augusztus 27-én délután az M7-es autópálya polgárdi felhajtójánál. Egy Mercedes típusú személygépkocsival közlekedő 71 éves budapesti férfi az út vonalvezetését és az "Állj, elsőbbségadás kötelező!" jelzőtáblát is figyelmen kívül hagyta és egy Opel típusú gépkocsinak ütközött, melynek a vezetője megsérült.  A Mercedes sofőrjével szemben pozitív értéket mutatott az alkoholszonda, ezért vezetői engedélyét a helyszínen bevonták.

A járőrök 2016. augusztus 27-én hajnalban Bicskén egy 25 éves férfit, Etyeken pedig egy 37 éves nőt igazoltattak. Mindkét személy úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztott, ezért mintavételre előállították őket.

A rendőrök 2016. augusztus 27-én kora hajnalban Baracson, a Tanácsház utcában intézkedtek egy Opel típusú gépkocsi vezetőjével szemben, aki vezetői engedéllyel nem rendelkezett és a vele szemben alkalmazott alkoholszonda is pozitív értéket mutatott.

A járművek vezetőivel szemben ittas járművezetés miatt indítottak eljárásokat a rendőrök.

Kérjük, hogy ne üljenek a volán mögé, ha a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztottak, mivel ezzel nagyban növelik a balesetek bekövetkezésének kockázatát és nem csak saját magukat, hanem a közlekedés többi résztvevőjét is veszélynek teszik ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!