Hírek

2017.02.17. 20:01

Nem csak vállalkozás indításához kell elhivatottság

Székesfehérvár - Az Új Nemzedék diákkuckója fogadta be a Life Café Club Egyesület karrier tanácsadó estjét.

A szervező csapat küldetése a közösségépítés, a fiatalok segítése, tudtuk meg Németh Blankától. A pénteki műhelyfoglalkozást interaktív bemutatkozó játékokkal nyitották meg. Felső tagozatos diákok, gimisek, egyetemisták és fiatal felnőttek is kíváncsian jöttek el az eseményre.

Grósz Ákos (b) és Juhász Roland a bemelegítő csevegés közben Fotó: Molnár Artúr

Grósz Ákos a FIVOSZ megyei elnöke nagy átéléssel mesélt saját falmászó vállalkozásáról. Úgy tartja, hogy olyasmibe érdemes vállalkozóként beleállni, amit szenvedéllyel, örömmel csinálunk.

Németh Blanka (b) kisgyermekét is elhozta a családias foglalkozásra, középen Fenyvesi Viktória

- A vállalkozás annyira tud fejlődni, amennyire ti magatok fejlődtök közben gondolkodásban, lélekben. A bennünk lévő félelmek, frusztrációk leküzdéséhez fel kell ismerni, hogy a vállalkozás egy játék, egy utazás - mentálisan is támogatta a fiatalokat szavaival Grósz Ákos. Ne tántorítsanak el benneteket a távoli jövő gondjai, hiszen mindig olyan feladatok jönnek az életünkben, amelyek megoldására éppen akkor és ott állunk készen - folytatta a vállalkozás indításról szóló előadását.

A programon még Juhász Roland beszélt a multinacionális környezetről és Fenyvesi Viktória a civil szféráról és az önkéntességről.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!