Hírek

2016.12.12. 21:27

Íme a Gyermekmosoly díjazottjai

Székesfehérvár - Hétfő este kiosztottuk a lapunk által indított Gyermekmosoly akció közönségszavazásának díjait.

Kocsis Noémi

A Gyermekmosoly fotóküldési kezdeményezés a lap történetének talán legaranyosabbja, nagyon sokakat megmozgat. Persze, kinek-kinek a maga gyermeke, unokája a legszebb, legkedvesebb, így nagyon nehéz egy ilyen versenyt díjazni, a felhívásra összesen beérkezett 16 572 szavazattal mégis az előzsűrizésből a lap hasábjaira beválasztott 80 mosolygós kisgyermekből igyekeztek olvasóink megtalálni a talán leghelyesebbet.

A voksolás idén harmadik helyezettnek a bicskei kétesztendős szőkeséget, Kovács Abigélt hozta ki, második lett az úrhidai, másfél éves Müller Bíborka, míg a szavazatok szerint a Gyermekmosoly győztese idén a Polgárdiban élő Horváth Márk Tibor, egyéves kislegény lett. A nyertesek és családjaik különböző értékben baba-, gyermekfotózást nyertek, de kaptak egy testhezállóbb ajándékot is a FMH digitális főszerkesztőjétől: egy mikulásos PLT-mesekönyvet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!