Hírek

2017.04.05. 17:19

Így teljesült a négyéves fehérvári kisfiú születésnapi vágya

Az ország egyetlen négyévesekre való mentőskabátját is elhozták a kisfiúnak, aki mentőautót akart látni közelről a születésnapján. Kívánsága teljesült.

S. Töttő Rita

Kicsit szégyenlős, de azért nagyon kíváncsi 4 éves érkezett szerdán kora délután a székesfehérvári mentőállomásra családjával. A szülők, Pajor Flóra és  Kemenes József ugyanis nagy meglepetéssel készült kisfiuk, Zoárd  negyedik születésnapjára: igazi rohammentőt láthatott kívülről-belülről a kisfiú. A fehérvári mentősök azonban  különleges ajándékkal is készültek...

Fotó: Koppán Viktor

Negyedik születésnapjára azt kérte a fehérvári Kemenes Zoárd, hogy hadd vegyen szemügyre  közelről rohammentőt, amit gyakran lát szirénázva száguldani a városban. A kisfiú kívánságát szívesen teljesítették a fehérvári mentők – szerdán, a kisfiú születésnapján látták vendégül a családot. László Gyula, megyei mentőtiszt azonban nem csak egy bemutatóval készült: elhozatta az ország egyetlen négyévesekre méretezett mentőkabátját, amely egyébként a mentőmúzeum féltett darabja. Azt, hogy még mivel lepték meg a kisfiút, az április 6-i Fejér Megyei Hírlapban elolvashatják!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!