Hírek

2016.01.17. 21:16

Idén is sok érdeklődő látogatott el a hétvégi esküvő kiállításra

Székesfehérvár – Menyasszonyok, vőlegények, örömanyák és örömapák lepték el a Magyar Király Szállót a hétvégén, ahol idén már 7. alkalommal rendezték meg az esküvő kiállítást.

Laci Patrícia

A legtöbb lány egyik nagy álma az, hogy egy nap kimondja a boldogító igent, s szíve választottjával leélje az életét. Viszont az oltárhoz vezető út rengeteg kihívással jár. Le kell szervezni például a ruhát, a helyszínt, a virágokat, a díszletet, a tortát és még sok minden mást. A menyasszonyok most némi ihlethez juthattak a hétvégén a Magyar Király Szállóban, ahol már hetedik alkalommal rendezték meg az esküvő kiállítást. A programra rengeteg jövendőbeli feleség és férj volt kíváncsi. Szinte alig volt olyan stand, ahol ne lett volna legalább egy fiatal pár. Emellett a felállított színpadon is folyamatosan zajlottak az események. Egyik pillanatban még Juhász Tímea kozmetikus mester és sminkes volt a főszereplő, rá pár perc múlva már káprázatos esküvői ruhákban vonultak a modellek.

A kiállításon a jövendőbeli arák egy része kész elképzeléssel lépett a standokhoz Karetka Katalin, az egyik székesfehérvári cukrászda és kávézó tulajdonosa szerint: – Azt vettem észre, hogy elsősorban a menyasszonyok irányítanak, nem a vőlegények. Például, ha ők azt mondják nekem, hogy lepkés tortát akarnak, akkor olyan is lesz. Eléggé öntudatosak a lányok. Ez főleg a kicsit idősebb hölgyekre jellemző, a harmincasokra. A nagyon fiatalok még nem igazán tudják, mit is akarnak. Somogyi Ilona, az egyik székesfehérvári wellness fürdő értékesítője azt figyelte meg, hogy sok látogató elsősorban csak felméri a terepet, nem bonyolódik komolyabb üzletbe: – Vannak olyan menyasszonyok, akik csak azért jönnek ki, hogy nézelődjenek, érdeklődjenek az árak iránt. Sokan próbálják a fejükben összerakni azt, hogy az ő anyagi lehetőségeikhez képest mit is tudnak megvalósítani az esküvőből. Látják, hogy pontosan mi az idei ruha trend, ihletet kapnak arra, hogyan is szervezzék meg a saját ceremóniájukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!