Hírek

2013.03.09. 15:54

Húsz éves a Vitál Club Sportegyesület

Soltész Miklós államtitkár, országgyűlési képviselő és L. Simon László országgyűlési képviselő részvételével kihelyezett ülést tartott szombaton a Velencei-tavi Vízi Sport Szövetség.

Tihanyi Tamás

Idén lett 20 esztendős a Vitál Club Sportegyesület, s ebből az alkalomból Szipola Antal, az egyesület elnöke kiállítást nyitott a Vitál Club Sportáruházban, amely a klub múltbéli sikereit, nevezetes eseményeit dolgozza fel elsősorban fotók segítségével.

Felavatták az egyesület új sporteszközjavító műhelyét is, majd a nemzeti színű szalag átvágása és rövid ünnepség után Soltész Miklós szociális államtitkárnak, a Velencei-tavi Vízi Sport Szövetség (VVSZ) elnökének, valamint L. Simon László országgyűlési képviselőnek, az egyesület alelnökének részvételével kihelyezett elnökségi ülést tartott a VVSZ.

Az eseményen a Hírlapnak Soltész Miklós elmondta: mindig nagy öröm azt tapasztalni, hogy emberek képesek céljaikért fantasztikus energiákat mozgósítani, s úgy látja, így történt ez a Vital Club Sportegyesület elmúlt 20 évében is. A sporteszközjavító műhely méltán érdemelte ki az Új Széchenyi Terv támogatását, hiszen munkahelyeket teremt, s magyar terméket hoz létre.

A politikus emlékeztetett arra, hogy 2 milliárd forintos támogatással a Velencei-tó partján rövidesen megújul a VVSI, ahol egyedülálló és világszínvonalú szakmai munkával egészséges sportolók segítik majd sérült sportolók felkészülését, az elképzelések szerint akár a téli hónapokban is. Az ilyen beruházások járulnak hozzá a legjobban a társadalom összefogásához, tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!