12°
17°
11°

Holttestet találtak a Velencei-tóban

Gárdony - A Holdfény sétány hajókikötőjénél bukkantak egy férfi holttestére tegnap fél 2-kor. A vízen úszó fejlámpájára és a betonmólóra kipakolt holmijaira – a többi között mobiltelefonjára, cigarettájára - lettek figyelmesek a szemtanúk, akik szóltak a rendőröknek. Pár nappal korábban egy másik férfi akart öngyilkos lenni.

Úgy tudjuk, a 46 éves helyi férfi orvhorgász volt, és épp egy tiltott horgászeszközt feszített ki, amikor beleesett a jeges vízbe.  

Varga Márk a Velencei Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagja, az egyesület egyik mentésvezetője kérdésünkre elmondta: a székesfehérvári tűzoltókkal közösen emelték ki a holttestet szerdán fél 2-kor.

– A műveletirányító ügyelettől érkezett jelzés, hogy holttestet találtak a tóban, és a kiemelésében kérték a tűzoltók segítségét. Már a víz alatt volt, egy létra segítségével tudtuk őt kiemelni – tette hozzá Varga Márk.

feol.hu úgy tudja, a férfi feltehetően még hajnalban fulladt bele a jeges vízbe, a zseblámpa is erre utal. Próbálta magát menteni, a víz felszínén találták meg a ruhadarabjait is, amiktől próbált megszabadulni, hogy ne húzzák le a mélybe.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közigazgatási hatósági eljárást folytat az ügyben.

feol.hu információi szerint vasárnap 21 óra körül pedig egy férfi a Velencei-tó – jelenleg – életveszélyes jegén fenyegetőzött öngyilkossággal.

A kutyájával korcsolyázott egy agárdi szabadstrandon, olyan helyen, ahol be volt szakadva a jég. Egy fiatal pár szólt neki, hogy veszélyben van, de hiába. A teljesen átázott kutya kiment hozzájuk, a kocsijukba tették, de a férfi korizott tovább. A kiérkező rendőrök biztonsági intézkedést alkalmaztak vele szemben, mert vissza akart menni az életveszélyes jégre. Korizás közben a férfi azt hajtogatta, hogy öngyilkos akar lenni. Úgy tudjuk, a férfi pszichiátriára került, a kutya pedig Baracskára.


Legolvasottabb

1
„Lecsóőrültek” a trónon, megkoronázták a lecsókirálynőt
2
Halálos baleset történt a Váli-völgyi pihenőhelyen
3
Autótűz Székesfehérváron
4
Ittasan vezetett, átszakította a szalagkorlátot
5
Így parkoltok Ti, Fejér megye!
Baleset
police.hu
Halálos baleset: felborult egy autó Csákvárnál
tengelysúlymérés / 20 perce
Veszélyben vannak a túlsúlyos teherautók és buszok
Finomítani kell a nemzeti tengelysúlymérő rendszer jogi szabályozásán az érdekképviseletek szerint.
Gyász
*JAMRIK ISTVÁN* 55 éves korában elhunyt. Hamvasztás utáni polgári búcsúztatása a Béla úti temetőben 2017. szeptember 21-én, csütörtökön 13 órakor lesz.
*JAMRIK ISTVÁN* 55 éves korában elhunyt. Hamvasztás utáni polgári búcsúztatása a Béla úti temetőben 2017. szeptember 21-én, csütörtökön 13 órakor lesz.
/"Megállt a szív, megállt a kéz, nincsen szó az ajkadon. Szívünkben örökké élsz, mert szerettünk nagyon . . ."/ Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *MIKLÓS JÓZSEFNÉ* *szül. Varga Anna* Seregélyes-Szőlőhegyi lakos 77 éves korában elhunyt. Temetése 2017. 09. 21-én 14 órakor lesz a Seregélyes-Szőlőhegyi temetőben. A gyászoló család
/"Hirtelen mentél el, köszönni sem tudtál, örökre lecsuktad csillag szemed. Vigyázunk az álmodra, te csak aludjál! Kedves szerettünk, Isten veled!"/ Mély fájdalommal tudatjuk, hogy édesanyánk *FEHÉR ANNA* 2017. szeptember 6-án, 65 évesen elhunyt. Szeptember 22-én a Fecskeparti temetőben 12 órakor búcsúzunk tőle. Gyászolják: gyermekei Gábor, Ani, unokái Richi, Szandu és veje Bala, valamint rokonai és barátai
/"Nem az a fájdalom, melytől könnyes a szem, hanem amit a szívünkben hordozunk némán, csendesen."/ Fájdalommal tudatjuk mindazokkal akik ismerték és szerették, hogy *FÜLÖP KÁLMÁN* agrármérnök szabadbattyáni lakos, hosszú betegség után 2017. augusztus 31-én elhunyt. Szűk családi körben búcsúztunk el tőle. A gyászoló család
/"Nem az a fájdalom, melytől könnyes a szem, hanem amit a szívünkben hordozunk némán, csendesen."/ Fájdalommal tudatjuk mindazokkal akik ismerték és szerették, hogy *FÜLÖP KÁLMÁN* agrármérnök szabadbattyáni lakos, hosszú betegség után 2017. augusztus 31-én elhunyt. Szűk családi körben búcsúztunk el tőle. A gyászoló család
/"Elcsitult a szív, mely értünk dobogott, Pihen a kéz, mely értünk dolgozott, Számunkra te örökké élni fogsz, mint a csillagok."/ Mély fájdalommal tudatjuk, hogy *LAURINYECZ FERENCNÉ* *(Marika)* életének 79. évében örökre megpihent. 2017. szeptember 23-án 11 órakor az Agárdi temetőben veszünk tőle végső búcsút. Drága emléke szívünkben örökké él! A gyászoló család
Pro Theatro díj / 46 perce
Matuz János kapta a város legnevesebb színházi elismerését
Szabó Zoltán
kincskereső kaland / 1 órája
A Jégtorony titkai a sarkvidéket járja be
Gyerekek / 1 órája
Jó reggelt, Fejér megye!
Szanyi-Nagy Judit
Sebességellenőrzés / 1 órája
Itt számíthat traffipaxra szerdán Fejér megyében
police.hu
Felemelő sztori / 2 órája
125 éves a melltartó
Generációk / 9 órája
Újszülötteket köszöntöttek Kápolnásnyéken
S. Töttő Rita