Hírek

2017.08.30. 17:16

Csütörtökön száll a bohóc Székesfehérvár fölé

A hőlégballon fesztivál tavaly elhunyt ötletgazdájának kedvenc léggömbjét, egy bohócfejet engednek a magasba délután 18 órakor az Alba Plázánál. Ezzel veszi kezdetét a nemzetközi esemény.

S. Töttő Rita

A 23. Velencei-tavi Nemzetközi Hőlégballonkarnevál –  melyet idén először   Pálosfalvi Brúnó emlékverseny névvel egészítettek ki a rendezvény tavaly elhunyt ötletgazdája előtt tisztelegve – hétvégi felszállásait nagyban befolyásolja majd a szél s annak iránya – derült ki a szervezők szerdai sajtótájékoztatóján.

Viza Attila tanácsnok, Wagner Péter főszervező és Sági István versenyigazgató a szerdai sajtótájékoztatón

Wagner Péter főszervező és Sági István versenyigazgató a csütörtöki, azaz mai kezdőnapot emelte ki, amely 18 órakor az Alba Plázánál lesz, valamint a pénteki felszállásokat, amelyek az agárdi parkerdőből és Székesfehérváron, várhatóan a Kubik gödörből indulnak. Számos kísérőrendezvény lesz ezeken a helyszíneken. Gárdonyban a gyerekek is kipróbálhatják a lekötözött ballonokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!