Hírek

2014.12.03. 15:50

Rekordszámú cipősdoboz jött össze

Székesfehérvár - Pénteken kapják meg megyeszerte azokat az ajándékokat a szegény sorsú gyermekek, akiknek a Tóparti gimnázium diákjai rekordszámú ajándékot gyűjtöttek össze.

Házi Péter

Fotó: Házi Péter

Szívmelengető látvány fogadta a Tóparti Gimnázium és Szakközépiskolába betérőket a napokban: az iskola köralakú aulájának közepét teljesen megtöltötte az a háromszáz doboz, amelyben jó szívvel összegyűjtött adományok, így ruhák, játékok, édességek sorakoztak. Pénzesné Romsics Orsolya irányításával idén soha nem látott mennyiségű ajándék gyűlt össze a Jobb Otthon Alapítvány felhívására. Amint Vizi László Tamásné igazgatótól megtudtuk, nem csak a megunt játékokat, kinőtt ruhákat csomagolták be nagy szeretettel a diákok, a diákbizottság például tíz kilónyi szaloncukrot vásárolt, így minden szeretetdobozba kerülhetett szaloncukor.

Az iskolai diákbizottság titkára, Pénzes Kitti tavaly maga is részt vett az adományok szétosztásában, az ekkor ért élmények minden bizonnyal sok ösztönzést adtak neki és diáktársainak arra, hogy minél több meglepetés kerüljön a dobozokba. Pénteken nagy lesz az öröm!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!