Hírek

2017.06.09. 09:17

Hárman raboltak ki egy bicskei férfit, fél nap alatt elkapták őket

A bicskei rendőrök fél nap alatt azonosították annak a háromfős társaságnak a tagjait, akik kiraboltak egy 51 éves férfit.

A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya csoportosan elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a 25 éves L. József, a 19 éves M. Róbert és fiatalkorú társuk ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján az elkövetők 2017. június 7-én késő este Bicskén fellöktek és lefogtak egy gyalogosan közlekedő csabdi lakost, akinek ruházatából ellopták a mobiltelefonját, valamint a pénztárcáját.

A sértett bejelentését követően a rendőrök 12 órán belül elfogták és a Bicskei Rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket, majd mindhármukat gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozók a két bicskei férfit és fiatalkorú társukat bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!