Hírek

2016.07.14. 17:55

Gyönyörű, báli ruhákban a szépségverseny döntősei

Székesfehérvár - Menyecske, menyasszonyi és alkalmi ruhákat próbálhattak fel csütörtökön a Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője verseny döntősei. Hamarosan divatbemutatón láthatja a nagyközönség is a kiválasztott ruhákat, a lányokra szabva.

Buthy Lilla

Már javában zajlik a felkészülés a Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője idei döntőjére, amit hagyományosan a Vörösmarty Színházban rendezünk meg.

A döntős lányok ezen a héten elsajátítják a magabiztos színpadi mozgást, a rúdtánccal ismerkednek, showtáncmozdulatokat tanulnak, közben pedig divatbemutatóra készülnek, utóbbira már tegnap lázas ruhapróbával hangolódtak.

Ilyen és ehhez hasonló a ruhákban fognak végiglejteni a gálán is, a fehérvári teátrum színpadán.

Talán nincs is olyan kislány, aki ne játszott volna királynőset édesanyja gyöngysorával a nyakában, miközben pörgős szoknyában és ugyancsak anyukája magas sarkú cipőjében bukdácsolt a tükör előtt.

A legtöbb lány, saját bevallása szerint is, azért jelentkezett a versenyre, mert szereti, ha fodrászok, sminkesek és stylistok dolgoznak a külsején, szereti a szép ruhákat és a csajos dolgokat.

Ha pedig még egy fotós is megörökíti őket modellként, azzal pedig teljessé válik a kép. Tegnap valóra vált az álom, ilyen, kislányként megálmodott, királynős ruhákban pózoltak a fényképezőgépünk előtt. Főként színes, strasszkövekkel, flitterekkel díszített ruhákat kaptak a lányok:

- Próbálunk stílusban egyformát rájuk adni, a színben fognak különbözni egymástól. Szűkebb fazont választottunk az abroncsos helyett. Ezek jellemzően menyecskeruhák, koszorús és alkalmi ruhák - mondta Nagy Gabriella a Felicitá Menyasszonyi és Alkalmi Ruha Szalon tulajdonosa.

Hozzátette: - Ezek egyébként mind amerikai márkák, így nem a klasszikus, magyar szemmel megszokott menyecskeruhákat kell elképzelni. Bár már nem is feltétlenül elvárás, hogy piros vagy vörös árnyalat legyen, vannak ma már bevállalósabb menyasszonyok. De persze még mindig a hagyományosabb színek a legnépszerűbbek.




Ki lesz a Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője győztese?

A végeredményt olvasóink szavazatai is befolyásolják: a Fejér Megyei Hírlapból kivágott, és a szerkesztőség címére augusztus elsejéig beküldött szelvénnyel, vagy ide kattintva lehet szavazni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!