15°
19°
11°

Gyönyörű, báli ruhákban a szépségverseny döntősei

Székesfehérvár - Menyecske, menyasszonyi és alkalmi ruhákat próbálhattak fel csütörtökön a Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője verseny döntősei. Hamarosan divatbemutatón láthatja a nagyközönség is a kiválasztott ruhákat, a lányokra szabva.

Már javában zajlik a felkészülés a Fehérvár Szépe – Fejér Megyei Hírlap Királynője idei döntőjére, amit hagyományosan a Vörösmarty Színházban rendezünk meg.

A döntős lányok ezen a héten elsajátítják a magabiztos színpadi mozgást, a rúdtánccal ismerkednek, showtáncmozdulatokat tanulnak, közben pedig divatbemutatóra készülnek, utóbbira már tegnap lázas ruhapróbával hangolódtak.

Ilyen és ehhez hasonló a ruhákban fognak végiglejteni a gálán is, a fehérvári teátrum színpadán.

Talán nincs is olyan kislány, aki ne játszott volna királynőset édesanyja gyöngysorával a nyakában, miközben pörgős szoknyában és ugyancsak anyukája magas sarkú cipőjében bukdácsolt a tükör előtt.

A legtöbb lány, saját bevallása szerint is, azért jelentkezett a versenyre, mert szereti, ha fodrászok, sminkesek és stylistok dolgoznak a külsején, szereti a szép ruhákat és a csajos dolgokat.

Ha pedig még egy fotós is megörökíti őket modellként, azzal pedig teljessé válik a kép. Tegnap valóra vált az álom, ilyen, kislányként megálmodott, királynős ruhákban pózoltak a fényképezőgépünk előtt. Főként színes, strasszkövekkel, flitterekkel díszített ruhákat kaptak a lányok:

– Próbálunk stílusban egyformát rájuk adni, a színben fognak különbözni egymástól. Szűkebb fazont választottunk az abroncsos helyett. Ezek jellemzően menyecskeruhák, koszorús és alkalmi ruhák – mondta Nagy Gabriella a Felicitá Menyasszonyi és Alkalmi Ruha Szalon tulajdonosa.

Hozzátette: – Ezek egyébként mind amerikai márkák, így nem a klasszikus, magyar szemmel megszokott menyecskeruhákat kell elképzelni. Bár már nem is feltétlenül elvárás, hogy piros vagy vörös árnyalat legyen, vannak ma már bevállalósabb menyasszonyok. De persze még mindig a hagyományosabb színek a legnépszerűbbek.

Ki lesz a Fehérvár Szépe – Fejér Megyei Hírlap Királynője győztese?

A végeredményt olvasóink szavazatai is befolyásolják: a Fejér Megyei Hírlapból kivágott, és a szerkesztőség címére augusztus elsejéig beküldött szelvénnyel, vagy ide kattintva lehet szavazni.


Legolvasottabb

1
Halálos baleset történt a 81-es főúton Bodajk közelében
2
Tolvajokat keres a székesfehérvári rendőrség!
3
Személygépkocsik ütköztek Székesfehérváron
4
Halálos baleset: felborult egy autó Csákvárnál (Frissítve)
5
Halálos baleset történt a Váli-völgyi pihenőhelyen
Tűzeset
Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
Kigyulladt az enyingi szeméttelep
súlyos következményei lehetnek / 11 perce
Megbukott a doppingteszten a Serie A-s csapatkapitány
Pozitív doppingtesztet produkált Fabio Lucioni, az olasz labdarúgó élvonalba feljutott Benevento csapatkapitánya.
Gyász
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy férjem, édesapánk és nagypapánk *Dr. KOVÁCS LÁSZLÓ állatorvos* életének 69. évében elhunyt. Temetésére 2017. szeptember 23-án, szombaton 15 órakor a Balatonalmádi vörösberényi temetőben kerül sor. Gyászoló család
/"Ha rám gondoltok mosolyogjatok, emlékem így áldás lesz rajtatok."/ Végtelen fájdalommal tudatjuk, hogy örökké vidám édesapánk, nagyapánk, apósunk *SZOMBATI GYÖRGY* szeptember 12-én eltávozott közülünk. Búcsúztatását 2017. szeptember 29-én 13 órakor a Béla úti temetőben tartjuk. Szombati család
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy *RABB LÁSZLÓNÉ* 86 éves korában elhunyt. Temetése 2017. szeptember 27-én 11.30-kor lesz a Béla úti temetőben A gyászoló család
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték, szerették, tisztelték, hogy a szerető feleség, édesanya, testvér, nagymama és anyós *FERENCZ JÓZSEFNÉ* *született Szehofner Anna* móri lakos, 63 éves korában elhunyt. Örök nyugalomra helyezése 2017. szeptember 24-én 14.30-kor lesz a móri Kálvária temetőben. Gyászmise 2017. szeptember 23-án 16 órakor lesz a Kapucinus-templomban. Egyben hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak, akik utolsó útján elkísérik és fájdalmunkban bármilyen módon osztoznak. Gyászoló család
/"Küzdöttél, de már nem lehet, csend ölel át és szeretet. Csak az hal meg, kit felednek, örökké él, kit igazán szeretnek." Kosztolányi Dezső/ Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *MOLNÁRNÉ MOLDICZ EMÍLIA* 47 éves korában elhunyt. Örök nyugalomra helyezése 2017. szeptember 26-án 16 órakor lesz a szabadbattyáni római katolikus temetőben. A gyászoló család
Megtört szívvel tudatjuk, hogy *LANECKER JÓZSEF* *nyugalmazott törzszászlós* életének 85., házasságának 60. évében örökre megpihent. Végső búcsúztatása 2017. szeptember 28-án 12.30-kor lesz a Béla úti temetőben. Gyászoló család
Videoton / 24 perce
Egységben az erő – Lazovics és Nego nem játszhat, de így is győzni akarnak
Ferencz Balázs
vb-selejtező / 1 órája
Storck tizenkét légióst hívott a keretbe
Halálos baleset / 1 órája
Megszűnt a forgalomkorlátozás a 81-es főúton
police.hu
Testmozgás / 1 órája
Székesfehérvár idén is csatlakozik a sporthéthez
ÖKK
Röplabda-Eb / 1 órája
Nincs meg a bravúr – kikaptak a röpis lányok
népes diáksereg / 1 órája
Így függ össze egy menyegzői ruha a tanulással