Hírek

2012.06.09. 14:07

Gyógyszerészek díjai (fotóval frissítve)

Székesfehérvár - A Magyar Gyógyszerészi Kamara 14. gyógyszerész napokat rendez Fehérváron. A szakma kiemelkedő eseményén Vargha Tamás, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, országgyűlési képviselő mondott köszöntőt.

Szabó Zoltán/Fejér Megyei Hírlap

A hivatalos megnyitón díjakat adtak át az egyik belvárosi hotelben. A Magyar Gyógyszerészi Kamara aranyérmét vehette át Kerekesné  Vörös Erzsébet, a Nógrád megyei kamara volt elnöke. Pro Pharmaciae kitüntetést kapott kapott Paál Tamás professzor, a GYEMSZI, a budapesti Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet főtanácsadója.

A konferencián elhangzott a többi között: a gyógyszerészi kamara olyan árrés-kompenzációt szeretne, amely nem növeli a betegek terheit, ám megnyugtatóan kezeli a Széll Kálmán Terv miatti forráskiesést. Hankó Zoltán kamarai elnök előadásában hangsúlyozta, amennyiben a tervekben szereplő számok megvalósulnak, akkor nagyon komoly patikai forráskivonással kell számolniuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!