Hírek

2016.12.22. 14:07

Gyerekek, akik a fehérvári kórházban ünneplik a karácsonyt

Székesfehérvár – Nehéz élethelyzet az, amikor a gyermek kórházba kerül. Főleg, ha a betegeskedés a karácsonyi időszakra esik. Ezért is volt ünnep a gyerekosztályon.

S. Töttő Rita

Örömteli perceket okozott a Mits zenészpáros, apja és fia a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház kis betegeinek a csütörtökön délelőtt tartott karácsonyi ünnepségen.

Fotó: Molnár Artúr

A gyermekdalok mellett persze volt egyéb is, ami derűre adhatott okot a fiatal betegek számára, ugyanis idén is állítottak karácsonyfát, mely alatt sok izgalmas ajándék sorakozott.

– Senkinek nem jó, ha karácsony közeledtével kórházban kell lennie... – kezdte beszédét Simon Gábor osztályvezető főorvos, aki köszöntőjében reményét fejezte ki, hogy ezek a gyerekek jövőre már nem lesznek itt a kórházban, viszont akik dolgoznak értük, azok igen. A gyermekosztály karácsonyára sokan jöttek, köztük Spányi Antal megyés püspök és Brájer Éva alpolgármester, de a főorvos megköszönte mindazok támogatását is, akik még sokat segítettek az osztálynak.

Videó: Molnár Artúr

Emellett kiemelte: egy nagy volumenű támogatásnak köszönhetően hamarosan lecserélik az osztály gyermek- és nagyméretű ágyait is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!