Hírek

2017.05.05. 11:41

Mutatjuk hol lesz forgalomkorlátozás a ballagás napján Székesfehérváron

Székesfehérvár – Az összes végzős diák részvételével a Városház téren zajló városi ballagás, valamint a Székesfehérvári Teleki Blanka Gimnázium Szent István téren megtartásra kerülő ballagása miatt az autósoknak több fehérvári úton forgalomkorlátozásokra kell számítaniuk, mellyel kapcsolatban megértésüket és türelmüket kérjük!

Székesfehérvár 18 iskolájának 59 osztályából 1500 diák közös ballagására kerül sor május 6-án a Városház téren, mely rendezvény miatt útlezárásokkal kell számolniuk a gépkocsival közlekedőknek, a végzős osztályok elhaladása miatt. Ezek a következők:

május 6-án, szombaton 8.00 órától 11.00 óráig szakaszosan lezárják az alábbi útvonalakat:

Szabadságharcos út – Mátyás király körút – Ady Endre utca – Jókai Mór utca,
Várkörút – Petőfi Sándor utca – Kossuth Lajos utca,
Prohászka liget – Lakatos utca,
Gyümölcs utca – Budai út – Deák Ferenc utca,
Prohászka Ottokár utca – Budai út,
Zichy liget – Mészöly Géza utca.

Mint ahogy arról korábban már tájékoztatást adtunk, a Székesfehérvári Teleki Blanka Gimnázium épületének belső homlokzati felújítása miatt az intézmény ballagására a Szent István téren kerül sor. Emiatt az alábbi forgalomkorlátozásokra kell számítani:

május 5-én, pénteken 18 órától, május 6-án, szombaton 12.25 óráig
lezárják a Szent István téren a Fejér Megyei Önkormányzat előtti parkolót.

május 6-án, szombaton 10.20 órától 10.40 óráig, valamint 12.10 órától 12.25 óráig
lezárásra kerül teljes szélességében a Budai út Vörösmarty tér Prohászka Ottokár út közötti szakasza.

május 6-án, szombaton 10.20 órától 12.25 óráig
lezárják a Szent István tér teljes területét, vagyis a Budai út és a Petőfi Sándor utca közötti útszakaszt, valamint a Papi Otthon mögötti átkötő útszakaszt.

Kérjük, hogy a torlódások elkerülése érdekében a Belvárost és az iskolák környékét lehetőleg gyalogosan közelítsék meg! Az útlezárásokra legyenek figyelemmel, az aktuális forgalmi rendet tartsák szem előtt! A bevezetésre kerülő forgalomkorlátozások miatt megértésüket és türelmüket kérjük!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!