Hírek

2017.07.27. 19:45

Perkátai polgárőrök is segédkeztek a vizes vb-n

A FINA vizes vb-n jártak a Perkátai Polgárőrség tagjai. Az esemény kapcsán a Veszprém Megyei Polgárőr Szövetség és a rendőrség vezetői kérték fel a Fejér Megyei Polgárőr Szövetséget, hogy a hozzá tartozó egyesületek tagjai segédkezzenek a program ideje alatt.

FMH-információ

A megyéből hat egyesület vett részt a munkában, köztük a Perkátai Polgárőrség is, amelynek tagjai elsőként kezdték el a szolgálatot július 17-én, hétfőn Balatonfüreden. Az egyesületet négyen képviselték: Horváth István elnök, László Norbert elnökhelyettes, valamint Fehér Mihály és Gelencsér Zoltán vezetőségi tagok.

Horváth István, a Perkátai Polgárőrség elnöke

Feladataik közé tartozott a gyalogos járőr szolgálat, a magukra hagyott csomagok jelzése a rendőrség felé. Váratlan helyzetben is volt részük: egy pánikrohamot kapott fiatalról kellett gondoskodniuk, mentőt hívtak hozzá, biztosították a forgalmat, ameddig a mentősök stabilizálták az állapotát.

Fotó: amatőr

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!