Hírek

2016.09.09. 12:16

Felniket és energiaitalt loptak

Folytatólagosan, jelentős értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette és más bűncselekmény miatt büntető eljárás indult három elkövetővel szemben tájékoztatott Jászberényiné Király Teodóra, a fejér Megyei Főügyészség sajtószóvivője.

Klecska Ernő

A Dunaújvárosi Járási Ügyészség a más bűncselekmény miatt büntető eljárás hatálya alatt álló gyanúsítottnak indítványozta az előzetes letartóztatását, mivel a nyomozás adatai szerint 2016. július 10. napján Dunaújvárosban egy személygépkocsi üvegét betörve abból társával különböző használati tárgyakat tulajdonított el, majd 2016. június 23. és 2016. augusztus 8. között egy gazdasági társaság tulajdonában lévő ingatlanba társaival együtt több alkalommal bement, és onnan nyolc felnit – egy részét gumival -, és 78 karton energiaitalt tulajdonított el összesen 6 millió 370 ezer forint lopási és 200 ezer forint rongálási kárt okozva. A gyanúsítottal szemben a bűnismétlés reális veszélye fennáll indokolta javaslatát az ügyészség.

A bíróság a mai napon elrendelte a letartóztatást, a döntés nem jogerős - tudta meg a feol.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!