Hírek

2016.03.18. 14:03

Felmondtak a postások!

Szabadbattyán – Értesülésünk szerint mind a négy hivatali dolgozó felmondott a szabadbattyáni postán: megelégelték a többletfeladatokat. A Magyar Posta Zrt. belső vizsgálatot indított.

V. Varga József

Mosolyogva fogadtak péntek délután a postán, jómagam a feladandó csekkek miatt nem túlzottan örvendeztem.

– Itt a péntek, a hét vége? – kíváncsiskodtam.

– Meg a hosszú szabadság – hangzott a talányos válasz.

Úgy értesültünk pénteken, hogy mind a négy hivatali dolgozó felmondott a szabadbattyáni postán, információink szerint megelégelték a többletfeladatokat (biztosítások, sorsjegyek, kiskereskedelmi tevékenység stb.).

Az érintettek nem kívántak nyilatkozni, s a fotókészítéstől is elhatárolódtak. Úgy hallottuk: egy hónap múlva jár le a felmondási idejük.

A szabadbattyáni posta épülete – péntek, 17.25 óra
Fotó: V. Varga József

Amint a faluban körbekérdezősködtünk: senki sem szeretné, ha akárcsak egy napra is szünetelne a postai szolgáltatás. Polyák István polgármester a központ hathatós intézkedését várja, hiszen a nagyközségben több mint 4600-an élnek, s intézik nap mint nap ügyeiket a szolgáltatónál.

A Magyar Posta Zrt.-től megtudtuk: az ügyben belső vizsgálatot indítottak, s azt ígérték, hogy a postai szolgáltatásokkal kapcsolatosan nincs és nem is lesz fennakadás a településen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!