Hírek

2014.12.15. 20:10

Fehérváron szálltak le az angyalok

Székesfehérvár - Csaknem hatvan gyermek karácsonyát tették boldogabbá a tegnapi Fehérvár Angyalai jótékonysági karácsonyi ünnepségen.

Buthy Lilla

Zsúfolásig megtelt boldog arcú gyermekekkel és családokkal a Hiemer-ház bálterme. Az adományozó akciót több éve indította el az önkormányzat, idén az Arany János Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola és EGYMI rászoruló diákjait köszöntötték ünnepi műsorral és meglepetés élelmiszercsomaggal, amelyeket Cser-Palkovics András polgármester adott át.

Ötvenhat gyermeket lepett meg ajándékkal az önkormányzat Fotó: Koppán Viktor

A Jézuska már meghozta a karácsonyfát, ötvenhat kisgyermek szeretetcsomagja áll alatta. A város szolidaritásból is mindig jelesre vizsgázik, az önkormányzat számára is kiemelten fontos, hogy akiknek nehezebb, azoknak is szép lehessen a karácsony. De segíteni nemcsak most kell, hanem januártól is mondta el a polgármester.

A gyerekek ezután a Szabad Színház karácsonyi gyermekműsorán kacagtak jóízűen, majd a jelen levő képviselőktől átvették a csokit, mogyorót, mézet, szaloncukrot és még rengeteg más finomságot tartalmazó ajándékcsomagjaikat. Bartyik Mihályné, az intézmény igazgatónője köszönetét fejezte ki az anyagi és erkölcsi támogatásért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!