Hírek

2012.07.27. 04:42

Fehérvár Szépe - A Hírlap Királynője - Szavazzon ön is a legszebbre!

Horváth Brigitta 1991-ben született, Csóron él családjával.

feol.hu

A barna hajú, barna szemű lány tanulmányait a Veszprémi Közgazdasági Szakközépiskolában, végezte, pénzügyi-számviteli szakügyintéző végzettséggel rendelkezik. Angolul és németül is tanult, utóbbiból  középfokú nyelvvizsgája van. A 171 centis,  53 kilós szépség legjobban a hosstes munkákat kedveli, dolgozott már autókiállításon,  Forma1-es versenyen, volt már konferencia szervező, telefonos értékesítő és banki kisegítő is. Szereti az aerobikot, a spinninget, és szeret  enni is: kedvence a húsleves és a rántotthús.

Legnagyobb álma egyszer részt venni egy cápaetetésen és nyílt vizen úszni a delfinekkel. Szeret ismerőseivel, barátaival lenni, ha csak teheti, velük jár szórakozni. A versenytől még több tapasztalatot, maradandó élményeket remél  a korona mellett. Méretei: csípőbőség 91, derékbőség 68, mellbősége pedig 86 centi.


Ha ön szerint Horváth Brigitta a legszebb, küldje el sms-ben az FV07-os sorszámot a 0691-33-10-33 számra, vagy hívja azt,  adja meg a nyomógomb ok segítségével a sorszámot. Az sms és a hívás díja is bruttó 99 forint. A Fejér Megyei Hírlapból kivágott és a szerkesztőség címére elküldött szelvényen, illetve honlapunkon is szavazhat, érvényesnek az augusztus 23-án éjfélig beérkezett voksok számítanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!