Hírek

2014.07.30. 09:35

Fehérvár Szépe: Sipos Ágnes Katalin bemutatkozása

Sipos Ágnes Katalin nemrégen érettségizett a Szent István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskolában, a sikeres vizsga óta pedig a vendéglátásban vállalt munkát, de mint mondja: ez csak ideiglenes.

A tizenkilenc éves, szőke, kék szemű királynő jelölt a jövőben szeretne pedagógiát tanulni és beteg gyerekekkel foglalkozni, de még előtte pár hónapot, esetleg évet Németországban fog tölteni barátjával, ahol elsődleges célja, hogy megtanulja a nyelvet.

Szabadidejében konditerembe jár és fut, ha az idő engedi, illetve szerelmével van. Meséli: a kapcsolatuk hét hónapja tart, és nagyon úgy néz ki, hogy minden akadályt legyőz.

A kedves, optimista és ambíciózus szépség , azonban nem találja meg elsőre mindenkivel a hangot, mint mondja: elég nehezen szerez barátnőnek.

A versenyre azért jelentkezett, hogy társaságba, csapatban legyen és új ismeretségeket kössön.

Ágnes 160 centiméter és 54 kilogramm. Méretei: mellbőség 95, csípőbőség 96, derékbősége pedig 81 centiméter.

Ha ön szerint Sipos Ágnes Katalin a legszebb a lányok között, szavazzon! Ezt megteheti a Fejér Megyei Hírlapból kivágott, és a szerkesztőség címére (8000 Székesfehérvár, Ady Endre utca 15.) beküldött szelvényen. Érvényesnek az augusztus 21- én éjfélig beérkező voksok számítanak.

Július 22-étől augusztus 21-én, csütörtökön éjfélig tart a szavazás.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!