Hírek

2011.02.12. 11:02

Farsangi íz-és látványkavalkád, jelmezekből Csákváron

A gyerekek és szülők nagy érdeklődése kísérte a hagyományos farsangi jelmezversenyt az általános iskola tornatermében.

Szmolkáné Bene Ibolya

A jelmezbe öltözött tanulók és tanáraik türelmetlenül várták, hogy megmutathassák magukat a zsűri tagjainak. A csoportos és egyéni kategóriában induló jelmezesek hosszú sorát láthatták a kíváncsi szemek. Ötletesnél ötletesebb, szebbnél szebb jelmezek vonultak el a zsűri és nézők szemei előtt.

 

 

Ezután a polgármester, Katonáné Venguszt Beatrix "Miért szeretem az Eszterházy iskolát?" elnevezésű esszépályázaton résztvevő valamennyi tanulónak, kimagasló teljesítményükért jutalmat adott át. A pályázatra 34 jobbnál jobb pályamű érkezett.

Az esszépályázat díjazása után a zsűri is meghozta döntését, és kihirdette a jelmezverseny eredményét. Ezek szerint a csoportok kategóriájában első helyezett "A nagymama lekvárja" , második "Az alma a kukacokkal", harmadik a "Pizza" lett. Az egyéni versenyzők közül a legjobban a "Szülinapi torta" tetszett a zsűrinek. Második lett egy gyorséttermi lánc "Hasábburgonyája", harmadik pedig a "Pattogatott kukorica".

Az verseny eredményhirdetés után a büfében szendvics és üdítő, a teremben tánc várta a gyerekeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!