Hírek

2014.10.09. 18:55

Koós János lépett fel az Idősek Világnapján

Az ENSZ 1991-ben nyilvánította október elsejét az Idősek Világnapjává.

Buthy Lilla

A város életében ma már hagyomány, hogy hatalmas ünnepséggel köszöntik a szépkorúakat ezen a napon. Csütörtökön közel ezer ember gyűlt össze a Vodafone Sportcentrumban. A Szent István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola tanulói süteményekkel kedveskedtek az időseknek, akiket Cser-Palkovics András polgármester is köszöntött.

Koós János szerint a nevetés, a taps és az éneklés a kulcsa az időutazás sikerének. Éppen ezért be is melegítette közönségét egy főpróbával: a Boci, boci tarkát énekelték el közösen

- Ez egy igazi közösség, nagyon nagy értékei a városnak. Ezért is van szükség arra, hogy időről időre ünnepi keretek között megadjuk a lehetőséget a találkozásra. Nagyon fontos, hogy a különböző generációk békében, Székesfehérvár fejlesztéséért együttműködjenek - tette hozzá a polgármestert. Ezután Koós János énekes anekdotákkal és ismert slágerekkel szórakoztatta a nagyérdeműt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!