Hírek

2014.01.09. 14:55

Euróval üzleteltek, átverték az „ügyfeleket”

A két férfi és két nő eurót kínált eladásra, de egy óvatlan pillanatban ellopták a vevők forintját.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya büntetőeljárást folytat rablás bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt L. Ferenc 39 éves, H. Róbert 43 éves, K. Mónika 34 éves és L. Ferencné 35 éves székesfehérvári lakosok ellen. A két férfi és két nő megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2013 júliusában és novemberében két székesfehérvári férfinek is a hivatalos árnál olcsóbban kínáltak fel eurót eladásra. Az adás-vétel lebonyolítása során azonban az eurót megvenni akaró férfiaktól – azzal az indokkal, hogy ellenőrzik az általuk hozott forint valódiságát – elvették a pénzt. Az összeggel egyikük elment a helyszínről, és azt vissza már nem hozta.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy akitől hasonló módszerrel vették el, vagy próbálták elvenni pénzét, az hívja  a Székesfehérvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályát a 06-22-541-600-as telefonszámon, illetve amennyiben egyéb információval rendelkeznek a bűncselekményről akkor névtelenségük megőrzése mellett tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!