Hírek

2017.06.23. 14:10

Mindannyian új életre vágynak

Etyek - Az etyeki állatotthon lakói közt is akad számos sanyarú sorsú. Olyan, akit láncra verve tartottak, akit meguntak vagy visszavittek. Íme a leginkább gazdira várók:

S. Töttő Rita

Dante korábban még a napi betevő falatért küzdött, csonttá fogyva, testileg-lelkileg meggyötörten élte mindennapjait. Egy bejelentésnek köszönhetően menekült meg kegyetlen gazdájától, most viszont kivirulva, egészségtől kicsattanva bolondozik és élvezi az élet adta örömöket. Minden kutyával jól kijön, hihetetlenül élvezi a kutyapajtik társaságát. Emberekhez ragaszkodik, bújós nagyon. Pórázon szépen sétál, autóban nyugodtan utazik. Igazi kis fekete szépség, aki még nincs egy éves. Az etyekiek szeretnék neki megtalálni végleges otthonát, ahol családtagként szeretik és ahol soha nem kell majd nélkülöznie. Közepes méretű, kertes házban, de akár lakásban is el lehet képzelni a jövőjét. Kutyás, gyerekes családoknak, vagy fiatal pároknak is ajánlják, akik türelemmel és sok szeretettel mutatják meg neki az élet napos és szép oldalát. Oltása chipje rendben van, ivartalanítási kötelezettséggel fogadható csak örökbe!

Ramóna egy gyönyörűséges kutyalány, akit egy szaporítótól hoztak el állatvédők. A fiatal szépségnek olyan gazdit álmodtak meg, ahol igazi családtagként élhet, és ahol nagyon szeretik majd. Mikor bekerült az etyeki menhelyre, rettentően félt, menekült a simogatás elől. Sajnos most is bizonytalan még és nem meri átadni magát ennek a kellemes érzésnek, de aki szeretettel és türelemmel veszi őt körül, az célt ér nála. A kertes ház alapfeltétel, mert Ramóna közepes-nagytestű. Férfiaktól jobban tart, de mindent elkövetnek az állatvédők, hogy a korábbi rossz érzése jó irányba megváltozzon. Szereti a hasát, szereti a finom falatokat és a kutyapajtikat. Kan kutyákkal érzi igazán magabiztosnak magát. Oltásai, chipje rendben, ivartalanított. Pórázon sétáltatható. Kizárólag felelősen gondolkodó, türelmes gazdijelöltek hívását várják.

Kormi egy nagyon fiatal drótszőrű vizsloid kislány és egy olyan gazdit keres, aki tisztában van a vizslák jó és rossz tulajdonságaival, biztosítani tudja számára a mozgást, a nevelést, tanítást és nem csak kerti dísznek, a gyereknek karácsonyi ajándéknak szeretnék maguk mellett tudni ezt az imádnivaló kajla kölyköt. Kormi elképesztően vagány kislány, aki igényli a foglalkozást, törődést, nevelést. A gazdi mindennapjaiban, hétköznapjaiban is részt kíván venni. Kirándulásra, sportra termett, aki mellett nem lehet lustálkodni, henyélni. Kertes házban ki-bejárással lesz csak boldog. Egy nem kívánt szaporulat eredményeként jött a világra, éppen ezért kizárólag olyanok jelentkezését fogadják el az etyekiek, akik az ivartalanítás fontosságát felmérik és ivartalanítási kötelezettséget is vállalnak a későbbiekben.

Ricsike apró babaként került az etyeki állatotthon gondozásába 2014-ben, majd hamar gazdisodott is, de sajnos egy év elteltével újra visszakerült. Ricsi egy energikus, aktív kutyafiú, aki foglalkozást igényel, testileg, lelkileg egyaránt. Labdát imádja, a kirándulást, sétákat nagyon kedveli, ezeket mindenképp biztosítani kell számára, mert csak így lesz boldog kutya, boldog gazdi párosítás. Kertes házba ajánlják, de nem csupán kerti dísznek, hanem családtagnak, akit nevelnek, tanítanak és mellé nagyon-nagyon szeretnek. Kis-közepes méretű, ivartalanított, oltásai, chipje rendben van. Pórázon szépen sétál, kutyatársakkal, főleg szukákkal jól kijön. Kizárólag felelősségteljes gazdijelöltek hívását várják, akik figyelembe veszik Ricsi jellemzését és ennek tudatában hozzák meg azt a döntést, hogy örökbe fogadják majd.

Rudi története sajnos már szokványos, láncra verve élte életét, csontsoványan persze, gazdája börtönben, család többi tagja nem tartott rá igényt, így menhelyünkre került.Viselkedésén látszott, hogy nem volt szocializálva, kutyákkal való viszonyán volt mit javítani, de azóta sokat fejlődött.Pórázon szépen sétál, de anélkül sem megy el. Élvezi a szabadságot, a szeretetet, amit korábban talán soha nem kapott. Vizslavér csörgedezik ereiben az is biztos, csak rá kell nézni, de séták során sem az eget kémleli, inkább szimatol, szaglászik. Mindenképp olyan gazdi jelentkezését várják a négy év körüli szépségnek, aki foglalkozással, kirándulással, közös programokkal mutatja meg Rudinak az igazi életet és szeretettel halmozza el.Kertes házba ajánlják, kinti-benti tartásra. Oltásai, chipje rendben van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!