Hírek

2017.07.03. 07:10

Erzsébet-tábor Iváncsán

Iváncsán a Dr. Fejérpataky László Általános Iskola sikeresen pályázott helyi Erzsébet-táborra – tudtuk meg.

FMH-információ

Balhegy Gabriella Katalin arról számolt be: a nyári szünetben három turnusra készült programterv, s ebből már kettőt megvalósítottak. A gyerekek június 19-től 30-ig két héten keresztül részesültek változatos programokban naponta 8-16 óra között.

Fotó: olvasó

Az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány napi négyszeri étkezést, hetente egy egész napos buszos kirándulást, a foglalkozásokhoz eszközöket finanszíroz. Minden kisgyerek egy Erzsébet-táboros pólót is kap ajándékba. Jó megoldás a családok gondjaira: mi legyen a gyermekkel a nyári szünetben?

Fotó: olvasó

Ezek a gyerekek alkottak, mozognak szárazon és vízben, napon és árnyékban. Közelről látták a Velencei-tavat, kalandoztak a Bory-várban és a dinnyési várparkban, kukoricát morzsoltak, régi eszközökkel ismerkedtek az iváncsai Helytörténeti Gyűjteményben, kerékpár túráztak, vízi-vetélkedőkön vettek részt - és sokat nevettek. A harmadik turnus augusztus 14-19-ig lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!