Hírek

2016.11.23. 12:35

Eltiltották a vezetéstől, mégis volán mögé ült

Az elmúlt 24 óra rendőrségi hírei.

Székesfehérváron, a Szekfű Gyula utcában ellenőriztek a járőrök 2016. november 22-én délelőtt egy 45 éves lepsényi lakost, akiről a rendőrök az intézkedéskor megállapították, hogy a Siófoki Rendőrkapitányság a körözését rendelte el, mivel nem kezdte meg a rá kiszabott elzárás letöltését. Az egyenruhások a nőt a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, majd intézkedtek a kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe szállításáról.

A körzeti megbízottak Sárkeresztúron, a Sárkánytó utca és a Petőfi utca kereszteződésében ellenőriztek 2016. november 22-én este egy személygépjárművet és az azt vezető helyi lakost. A rendőrök az intézkedéskor megállapították, hogy a 29 éves férfit korábban eltiltották a járművezetéstől, ezért az egyenruhások elfogták, a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra előállították, majd őrizetbe vették. Az ügyben járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt indult eljárás.

Címkék#rendőrség

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!