Hírek

2017.05.25. 13:10

Elkezdődött! A Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője verseny újra várja a jelentkező lányokat!

Június 20-ig lehet jelentkezni az idei Fehérvár Szépe – Fejér Megyei Hírlap Királynője versenyre. Ha elmúltál 17 éves, töltsd ki a feol.hu-n a jelentkezési lapot!

S. Töttő Rita

A mai nappal hivatalosan is  megkezdődik az idei, XV. Fehérvár Szépe – Fejér Megyei Hírlap Királynője verseny következő évada – jelentette be sajtótájékoztatón Elekes András, a Fejér Megyei Hírlap főszerkesztője a Novotel hotelben. Látrányi Viktória, a Fehérvár Médiacentrum hírigazgatója, Molnár Tamás tanácsnok, valamint Nagy Attila, a Vörösmarty színház művészeti titkára, a gála rendezője, valamint Dudás Patrícia, a regnáló királynő nyitották meg a 2017-es szépségversenyt.

Történt néhány változás a verseny életében, amelyet hangsúlyoztak a szervezők:  tavaly   felemelték korhatárt, így idén is 17 év feletti lányok jelentkezését várják. A korábbiakkal ellentétben idén már az előző versenyeken döntőbe jutott lányok is újrázhatnak, azaz jelentkezhetnek most is a versenyre.

– Az idei év az együttműködések kialakításának esztendeje lesz azért, hogy még népszerűbbé tegyük a versenyt – hangsúlyozta Elekes András főszerkesztő.

 

Molnár Tamás tanácsnok a szépségverseny sajtótájékoztatóján kiemelte: a város életében kiemelt fontosságú célcsoport a fiataloké, ezért számos programmal készülnek nekik minden évben. Jól illeszkedik ezen események sorába a Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője szépségverseny is.

– Fontos, hogy érezzék a fiatal hölgyek, hogy ez nem csak egy verseny, hanem olyan közösségépítő program, amelyből a későbbiekben is profitálhatnak –tette hozzá. Dudás Patrícia pedig az élményeiről mesélt a verseny sajtótájékoztatóján:

– Sokat köszönhetek a versenynek, sokakat megismertem, az önbizalmam is megerősödött. Pörgős év volt, tele programokkal, megjelenésekkel – sorolta a 2016-os év nyertese.

– A Fehérvár Szépe fontos momentum Székesfehérvár életében, sokakat érint és érdekel. Azon leszünk, hogy minden fórumon, azaz a  Fehérvár televízióban, a Vörösmarty Rádióban, az fmc.hu-n és a Fehérvár közéleti hetilapban bemutassuk a jelentkezőket és a verseny alakulását – vette át a szót Látrányi Viktória, a médiacentrum hírigazgatója.

A színpad kreatív megjelenítéséért idén Nagy Attila felel:

– Lendületes, fiatalos estet szeretnénk varázsolni a színpadra a gálán – árulta el a titkár, ahogy azt is, hogy idén is Rovó Tamás táncossal készítik fel a lányokat az eseményre.

Június 20-ig lehet jelentkezni a versenyre a feol.hu-n. Várhatóan 27-én kezdődik az előválogató, majd fotózások, bemutatkozások, szavazások következnek. A felkészülés augusztus második hetében kezdődik, augusztus 26-án pedig a döntősök a Vörösmarty színház színpadán lépnek fel, amikor kiválasztják a Fehérvár Szépe – Fejér Megyei Hírlap Királynője verseny legszebbjét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!