Hírek

2017.01.06. 19:08

Életét vesztette a buszsofőr

Bicske - Tragédia történt pénteken a Batthyány Lajos utcában, egy buszsofőr elhunyt vezetés közben. A mentők próbálták újraéleszteni, de nem sikerült. Szerencsére egy utas sem sérült meg.

Laci Patrícia

A Batthyány Lajos utcában közlekedett egy busz tegnap, amely először egy távközlési szekrénynek, majd egy lakóház kerítésének ütközött neki.

A baleset körülményeiről László Gyulától, Fejér megyei vezető mentőtiszttől érdeklődtünk:

– Fél hat magasságában Bicske belterületén egy mikrobusz lesodródott az útról, a sofőr eszméletlen volt. Két mentővel vonultunk ki a helyszínre, a vezetőt klinikai halál állapotában találták a munkatársak.

Az újraélesztési kísérlet sajnos sikertelen volt. Valószínűleg a baleset a sofőr rosszulléte miatt következett be, azt is feltételezzük, hogy vezetés közben hunyt el a férfi, nem pedig a baleset következtében. Az autóbuszban hat kiskorú utazott. Szerencsére egyikőjük sem sérült meg.

Információink szerint a gyerekeket elszállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahonnan a szülők haza tudták őket vinni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!