Hírek

2016.01.30. 19:03

Égre-földre keresi kis szerelmét egy abonyi kisfiú, Marcell

A szerelem igenis mindenre képes! Megható felhívást adnak közzé egyre többen a legnagyobb közösségi oldalon. Egy édesanya a kisfiának szeretne segíteni megtalálni egy kislányt, akit az ifjú lovag egy 2014-es koncertfelvételen pillantott meg.

Kocsis Noémi

Még hogy kihalt a mai világból a férfiúi kitartás, ha az ember igaz szerelméről van szó? Egy abonyi hétéves fiúcska anyukája néhány napja az alábbiakat adta közre: "Kisfiammal, Marcellal szeretnénk kérni egy kicsi segítséget, amit úgy gondolok, hogy sokak számára meghökkentő lesz,de Anyaként megigértem neki, hogy mindent elkövetek..Tompeti koncertet néztünk a tévében és a Torzonborz legendái c. klipben a közönség sorai között megpillantotta a képen látható Kislányt. Marcell a következőt mondta: - Anya, én a világ összes tengerét átúsznám érte, segíts nekem, hogy megtaláljam! Nem hittem a fülemnek!"

Ezt a kislányt keresi a romantikus és kitartó fiúcska

Az elszánt anyuka és még elszántabb szőke kisfia felhívására máris több, mint ezren mozdultak meg és adták tovább a szerelmi vallomást. A Tompeti, e leggyakrabban a kelet-magyarországi régióban koncertező gyermekzenekar 2014-es nyári koncertfelvételét valószínűleg a debreceni VOKE Művelődési Központban rögzítették a berendezés és a háttér részleteinek tanúsága szerint, ebben a koncertklipben pillantotta meg Marcell a barna copfos lánykát, aki akkoriban hatéves lehetett. Az édesanya, Csilla reménykedik, hogy megtalálják a lánykát, akiért a lovagias kisfia a világ összes tengerét átúszná...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!