Hírek

2016.08.02. 10:32

DVD-lejátszót lopott - ajándéknak szánta?

Vádemelést javasoltak a rendőrök azzal a férfival szemben, aki egy bicskei gyermekotthonból lopott DVD-lejátszót.

A Bicskei Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást L. Róbert 19 éves budapesti lakos ellen.

2016. június 15-én egy bicskei gyermekotthonból érkezett bejelentés arról, hogy ismeretlen tettes betört az épületbe és egy DVD-lejátszót tulajdonított el. A dolgozók megzavarták a betörőt, aki elmenekült a helyszínről, azonban az ingatlan udvarán egy fa alá rejtve hátrahagyta az ellopott műszaki cikket. A férfi az épületben megevett egy szendvicset és egy táskából 500 forintot is eltulajdonított.

A rendőrök adatgyűjtés során azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akit elfogtak, a rendőrkapitányságra előállítottak és gyanúsítottként hallgattak ki. L. Róbert azzal magyarázta tettét, hogy a városban volt látogatóban, vendégségben nem akart enni, de időközben megéhezett, azért betört az ingatlanba, majd amikor meglátta a DVD-lejátszót, azt is magával vitte azért, hogy később a testvérének ajándékozza.

A nyomozók a napokban befejezték az ügyben folytatott büntetőeljárást és a férfival szemben vádemelést javasoltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!