Hírek

2015.06.26. 12:55

Semmelweis Ignác napján tüntették ki dr. Müller Cecíliát

Népegészségügyért Emlékéremmel tüntették ki dr. Müller Cecíliát, a Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályának vezetőjét az ÁNTSZ Országos Tisztifőorvosi Hivatala budapesti, Semmelweis-napi ünnepségén.

Dunaújvárosi Hírlap

A Semmelweis-naphoz, július elsejéhez közeledve az ÁNTSZ Országos Tisztifőorvosi Hivatal hagyományosan emlékezik az anyák megmentőjére , Semmelweis Ignácra. A népegészségügyi szakemberek számára e jelentős nap alkalmat teremt arra is, hogy a munkájukat kiemelkedő elhivatottsággal végző szakemberek tevékenységét az országos tisztifőorvos kitüntetésekkel ismerje el.

Kitüntették dr. Müller Cecíliát, a Fejér Megyei Kormányhivatal főosztályvezetőjét a Semmelweis-napi ünnepségen. Fotó: antsz oth

Dr. Müller Cecíliát, a Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályának vezetője, Fejér megyei tisztifőorvos hosszú ideje végzett, kiváló szakmai munkája elismeréseként a Népegészségügyért Emlékérmet vehette át dr. Paller Judit mb. országos tisztifőorvostól az ÁNTSZ Országos Tisztifőorvosi Hivatala budapesti, június 25-ei Semmelweis-napi ünnepségén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!