Hírek

2015.03.21. 12:25

Címlaplányok, kis befektetéssel

Enying - Messze földön híres lett az enyingi Pin up buli, amelyet egy hastánctanárnő szervezett meg csapatával. A remek hangulathoz igazi rockabilly környezet társult.

Kocsis Noémi

Tóth Kriszta Sahira hosszú évek óta oktatja a hastánc, és a zumba elemeit, és úgy általában is nagy szervező, így mikor egy éve a tévében látott egy pin up stílusú lányt, egyből felfigyelt a viseletére, a hajára, az egész stílusra. Mikor felmerült, az enyingi tánccsoport szokásos bulijának még nem alkalmazott stílust kéne adni, kicsit bizarrnak tűnt, hogy cicaszemüveges, tüllszoknyás lányok és kacsafarkas, brillantinos frizurájú fiúk szórakozzanak, mert Enyingen addig legfeljebb gyerekfarsangokon láttak jelmezeseket.

Ilyen színes volt a hangulat és a lányok ruhája az enyingi pin up partyn, amely a településen nagyon sokakat megmozgatott. A szervezők ígérik, lesz még folytatása az 50-es évek hangulatának Enyingen! (Fotó: Tóth Kriszta)

Először csak a tanítványoknak szólt volna a rendezvény, mint csapatépítő. Ám hamar híre ment, s miután Kriszta remek hastánccsapata, a Belly4Dance tagjai is beszálltak a megvalósításba, azt vették észre, hogy miután a közösségi oldalon is elterjedt, sőt, Kriszta felhívásához egyre többen csatlakoztak, gyakorlatilag egy teltházas buli van a művelődési házban. Egy remek hangulatú buli, tele pin up lányokkal, varratott, vagy az e-bay-en rendelt pörgős szoknyában, ékszerekkel, 11 centis sarkú lakktopánokkal, fehér zoknikkal, egyéb kiegészítőkkel. Kis befektetéssel, sok ötlettel készültek a frizurák, a díszletek is.

- Fiataloktól az idősebb korosztályig, 9 évestől a 60 évesig mindenki vevő volt erre a stílusra. Ehhez mérten állítottuk össze a zenei blokkokat is. Két szülő elhozta az általános iskolás gyermekét is, ők velünk ropták éjfélig: a kislány pöttyös szoknyában, a kisfiú kockás ingben, rockabillysen. Vidékről és külföldről is érkeztek hozzánk vendégek. Olaszországból kimondottan ezért a buliért jött haza az egyik ismerősöm. De jöttek Dabasról, Pestről, Siófokról is profi táncosok, természetesen igazi pin up sztárként beöltözve - mesélte az eseményről Kriszta. Olyan jól sikerült, hogy utána egész Enying erről beszélt.

Az azóta létrejött közösségi oldalra sokan jelentkeztek, így lesz még hasonló esemény a kisvárosban. Enyingen, ahol egy estére mindenki címlaplánnyá változott.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!