Hírek

2017.05.26. 19:21

Büntetőeljárás indult Aba polgármestere ellen

Kossa Lajos polgármester ellen a Székesfehérvári Rendőrkapitányság vizsgálati osztálya hűtlen kezelés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

V. Varga József

Amint a feol.hu tegnap megtudta: Kossa Lajos abai polgármester ellen a Székesfehérvári Rendőrkapitányság vizsgálati osztálya hűtlen kezelés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata arról értesítette lapunkat, hogy jelenleg bővebb tájékoztatást nem kívánnak adni.

Amint már beszámoltunk róla: három képviselő írásban kezdeményezte, hogy a képviselő- testület indítson pert Kossa Lajos ellen a közigazgatási bíróságon. A vonatkozó jogszabályok értelmében a grémiumnak az indítványt legkésőbb május 29-éig tárgyalnia kell. Lapzártakor értesültünk arról, hogy a polgármester május 29-én, hétfőn 16.30 órára összehívta a testület rendkívüli ülését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!