Hírek

2017.04.20. 21:00

Bolondballagás Fehérváron: a legjobb jelmez százezer forintot ér!

A szalagavatóval valami új indul útjára a középiskolások életében. Gyorsul a tempó, itt van a kertek alatt a bolondballagás, a városi, iskolai ballagás, észre sem vesszük, s kezdődnek az érettségik.

V. Varga József

Az idén tizennyolc iskola ötvenkilenc osztályának mintegy ezerötszáz diákja ballag majd. Szép hagyomány, hogy Székesfehérvár egész hetes programmal szeretné emlékezetessé tenni a végzősök utolsó hetét.

A bolondballagásról és a városi ballagásról Mészáros Attila alpolgármester, Juhász Zsófia, a Fehérvári Programszervező Kft. igazgatója és Nagy Boglárka, a Székesfehérvári Diáktanács elnöke tartott csütörtökön sajtótájékoztatót a Hiemer-házban.

Juhász Zsófia, Nagy Boglárka és Mészáros Attila
Fotó: V. Varga József

Elhangzott: május 2-án a végzős osztályok osztályfőnökeinek mond a város  köszönetet, az Órajátéknál.

Május 5-én lesz a bolondballagás, amire nagy izgalommal készülnek a fiatalok. A bolondballagás résztvevői pénteken 7 óra 30-kor indulnak az Alba Plazától, és a Liszt Ferenc utcán, a Városház téren, majd a Fő utcán keresztül a Zichy Színpadig vonulnak. A ligetnél 8 órakor veszi kezdetét az osztályok jelmezes bemutatója, illetve színpadi produkciója. A zenét dj Embryo keveri. A bolondballagás jelmezversenyének tétje nem kevés: az első helyezett százezer forintot nyer az érettségi bankett költségeihez.

A városi ballagás napján, május 6-án 9 órakor mind az ötvenkilenc osztály mintegy ezerötszáz diákja ott lesz a Városház téren. Bízzunk abban, szép idő lesz, és valamennyi programot meg lehet majd tartani szabadtéren!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!