Hírek

2013.01.04. 08:43

Biztonsági intézkedések Velencén és Fehérváron is

Velencén a Régiposta utcában a járőrök csütörtökön a késő délutáni órákban egy idős hölgyre lettek figyelmesek, aki láthatóan zavart állapotban volt.

Velencén a Régiposta utcában a járőrök csütörtökön a késő délutáni órákban egy idős hölgyre lettek figyelmesek, aki láthatóan zavart állapotban volt. A rendőrök a hölgyhöz lépve segítségüket ajánlották fel. A néni elmondta, hogy orvosi ellátáson vett részt, de eltévedt és már nagyon elfáradt és fázik. Az egyenruhások biztonsági intézkedés keretén belül a nőt hazaszállították és élettársának átadták. 

Székesfehérváron a Brassói utcába csütörtökön kértek az OMSZ munkatársai rendőri segítséget. Az ott lakó 86 éves férfi lakásában a hőmérséklet 5 C fok alá csökkent, ezért őt szerették volna a mentősök meleg helyre szállítani. Az idős férfi azonban nem akart az egészségügyi szakemberekkel menni, így a járőrök segítették be a mentőbe és a kórházig el is kísérték biztonsági intézkedés keretén belül. 

Székesfehérváron a Királykút lakónegyedbe kért egy 24 éves nő rendőri segítséget csütörtökön az esti órákban. A hölgynek a főbérlőjével akadtak elszámolási problémái és nem tudott a bérleménybe bejutni. A kiérkező járőrök az albérlőt 20 hónapos kislányával a Női Átmeneti Szállóra szállították biztonsági intézkedés keretén belül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!