Hírek

2013.01.05. 10:35

Biztonsági intézkedések Fejér megyében

Fejér megye - Kápolnásnyéken, Velencén és Dunaújvárosban is szükség volt a Fejér megyei rendőrök segítségére pénteken.

Kápolnásnyéken a Fő utcán kértek rendőri segítséget az OMSZ munkatársai pénteken a délelőtti órákban. A mentősök egy 39 éves férfit akartak a pszichiátriára szállítani, azonban a beteg ellenállt nekik. A kiérkező járőrök segítségével, biztonsági intézkedés keretén belül az ápolt elszállítását végrehajtották.

Velencén az Egyedi közben kértek rendőri segítséget a mentősök pénteken az esti órákban. Az ott lakó 61 éves férfi ittas állapotában elesett és fejsérülést szenvedett, azonban nem engedte, hogy a mentősök ellássák a sérüléseit. A kiérkező járőrök segítségével a sérültet beszállították az OMSZ munkatársai a kórházba.

Dunaújvárosban a Béke téren a körzeti megbízott egy 83 éves nőt igazoltatott pénteken a déli órákban. A nő priorálása során megállapítást nyert, hogy eltűnés miatt körözi a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság. Meghallgatását követően az eltűntet a Papírgyári úton lévőhajléktalan szállóra szállította a rendőr.

Dunaújvárosban egy 72 éves nő szomszédai hívtak rendőri segítséget pénteken a kora délutáni órákban. A járőröknek elmondták a szomszédok, hogy a hölgy otthonába bezárkózott és nem ad életjelet magáról. A tűzoltók segítségével a lakásba bejutottak az OMSZ munkatársai, akik a padlón magatehetetlenül fekvő hölgyet ellátták, majd kórházba szállították.

Dunaújváros, Budai Nagy Antal úton egy garázsban pénteken szólalkozott össze élettársával egy 49 éves nő az esti órákban. A kiérkezőjárőrök nem tudták az erősen ittas hölgyet megnyugtatni, ezért a mentők segítségével biztonsági intézkedés keretén belül kórházba szállíttatták.

Dunaújváros, Hold utcában egy panelépület második emeltére kértek rendőri segítséget a mentősök 2013. január 04-én az éjjeli órákban. Egy 34 éves férfi feküdt a folyosón erősen alkoholos állapotban és ellenállt az egészségügyi dolgozók segítségnyújtási kísérleteinek. A kiérkező járőrök biztonsági intézkedés keretén belül segítettek az OMSZ munkatársainak a férfi kórházba szállításában.

Dunaújváros, Vasmű úton a szolgálatot teljesítő járőrök egy földön fekvő férfit vettek észre pénteken az éjszakai órákban. A férfihez lépve megállapították, hogy erősen ittas állapota miatt fekszik a hajléktalan férfi az utcán. Élete megóvása érdekében a mentőkkel kórházba szállíttatták a rendőrök a fedél nélküli személyt.

Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!