Hírek

2013.12.12. 22:34

Bemutatkoztak a Jobbik országgyűlési képviselő-jelöltjei

Gyüre Csaba lapunknak elmondta: a Jobbik azokra a gondokra helyezi a fő hangsúlyt, amelyek problémát jelentettek az elmúlt negyed évszázadban is.

Tihanyi Tamás

Az egyik legfontosabb az elszámoltatás, amely elmaradt. Ez nem csak a kormányváltást követő éveket, hanem a rendszerváltás utáni évek bűnei miatt való elszámoltatást is jelentené. A Jobbik másik fontos célja a munkahelyteremtés, a gazdaság talpra állítása, hiszen az emberek mást tapasztalnak, mint amit a propaganda mond. A harmadik cél a közbiztonság javítása.

Csütörtökön a Megyeháza dísztermében mutatták be a Jobbik hivatalos képviselő-jelöltjeit. A Jobbik jelöltjei a választókerületek sorrendjében:

1. vk. Mező Balázs 37 éves ügyvéd, szaktudását gárdaperekben is megmutatta. A Jobbik fehérvári elnöke, önkormányzati képviselője, a gazdasági szakbizottság tagja, vagyongazdálkodásért felelős tanácsnok. Világi lelkipásztori kisegítő, az Öreghegyért Egyesület jogi felelőse. Legnagyobb sikerének a „cigány világsátor” meghiúsítását, a buszközlekedés leépítésének megakadályozását tartja.

2, vk. Fazakas Attila 39 éves, nős, egy kislány édesapja. Marosvásárhelyen született, számítástechnikai mérnök. Az átélt magyarellenesség lelkileg és szellemileg is megerősítette. Ezt a szellemiséget képviseli a Jobbikban, melynek fehérvári alelnöke, a nemzetpolitikai kabinet, a gazdasági, majd a humán szakbizottság tagja. A Magyar Állandó Értekezlet szórvány szakbizottságának és a Nemzetpolitikai Tanácsadó Testület egyetlen ellenzéki tagjaként szívén viseli az elszakított magyarság oktatását.

3. vk. Gáspár Kornél Dániel 39 éves, feleségével és kislányával Bicskén él. A Szent István Egyetemen szerezte természetvédelmi mérnöki diplomáját, jelenleg környezetvédelmi mérnökként dolgozik, 2012 óta a Jobbik tagja. Célorientált területe Bicske és térsége.

4. vk. Pintér Tamás: 32 éves, egy dunaújvárosi középiskolában dolgozik, a közszolgálati egyetem hallgatója. Azért vállalt közéleti szerepet, hogy véget vessen a magyarokat kizsákmányoló rablógazdálkodásnak. A Jobbik helyi elnökeként és önkormányzati képviselőjeként komolyan veszi az elszámoltatást és igyekszik visszaszorítani a korrupciót.

5. vk. Árgyelán János 37 éves angol-orosz szakos tanár, ötgyermekes családapa a 2006-os események után fordult a Jobbik felé, melynek Fejér megyei elnöke, frakcióvezetője. A párt országos választmányának alelnöki feladatait is ellátja, részt vesz az oktatási kabinet munkájában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!