Hírek

2015.07.25. 06:18

Baleset miatt dugó az M7-esen Balaton felé: három autó ütközött (frissítve)

A sztráda Balaton irányába vezető oldalán Martonvásár térségében három személygépkocsi ütközött. Az autópálya már teljes szélességében járható, azonban a forgalom lépésben halad.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt  7 óra 10 perckor az M7-es autópálya 30. kilométerszelvényében a Balaton irányába vezető oldalon, Martonvásár térségében.  A balesetben eddig tisztázatlan körülmények között három gépkocsi ütközött.

A baleseti helyszínelés ideje alatt a forgalom a leállósávon haladt. A rendőrök befejezték a helyszínelést, azonban a sztráda sávjai telítődtek. A baleset következtében mintegy öt kilométeres torlódás alakult ki. A torlódás elkerülése érdekében a rendőrség javasolja a tárnoki lehajtótól a 7-es számú főút használatát.

A 7-es számú főúton a délelőtti órákban a Balaton irányába megnövekedett a forgalom.  Martonvásár térségében torlódásra kell számítani.  A járműforgalom segítése érdekében Martonvásár belterületén rendőrök irányítják a forgalmat.

Továbbra is rendkívül erős a forgalom a Balaton irányába

A rendőrök Martonvásár belterületén rendőri irányítással segítik a közlekedőket, azonban ennek ellenére Martonvásár és Érd között a sztrádán és a főúton egyaránt lépésben haladnak a járművek.

A rendőrség javasolja, hogy a torlódás elkerülése érdekében a fővárosból a Balaton irányába közlekedők lehetőség szerint válasszanak alternatív útvonalat. A rendőrök Bicskén és Székesfehérváron át az 1-es számú főút, vagy az M1-es autópálya, majd a 811-es számú út használatát javasolják.

Kora délután csökkent a Balaton irányába tartó járművek száma.  Az útszakaszokon továbbra is sűrű a forgalom, azonban a torlódás megszűnt.

Kérjük a gépkocsivezetőket, hogy a balesetek elkerülése érdekében fokozott figyelemmel közlekedjenek és ügyeljenek a megfelelő követési távolság megválasztására!

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!